Liver Blend Rol hepatoprotector, coleretic si colagog
Click pentru mărire |
|
Formulă complexă fito-homeopată cu rol hepatoprotector, coleretic şi colagog.
Prezentare: 100 capsule easy-to-swallow
Producător: Solaray
Aviz: 4812/2010
Avantaje:
-asociere optimă de 6 plante medicinale şi 2 componente homeopate
-ajunge până la 50 de zile de administrare
Compozitie per capsulă:
Amestec
Păpădie (Taraxacum officinale, rădăcină), 475mg
Armurariu (Silybum marianum, fructe),
Brusture (Arctium lappa, rădăcină),
Anghinare (Cynara scolymus, frunze),
Kelp (Laminaria spp., plantă întreagă),
Mentă (Mentha x piperita, partea aeriană)
Alte ingrediente:
Componente homeopate 100% naturale:
clorură de potasiu 3x,
sulfat de sodiu 3x.
Substanţele amare din compozitia păpădiei sunt binefăcătoare, de mare ajutor, mai ales pentru sistemul digestiv. Vitaminele şi mineralele o recomandă în numeroase afecţiuni. Astfel, păpădia detoxifică ficatul şi rinichii, iar persoanele supraponderale şi obeze o pot folosi în curele de slăbire. Are, de asemenea, acţiune diuretică, sporind eliminarea toxinelor din corp şi, în felul acesta, ajută indirect la tratarea şi vindecarea unor boli de piele, a gutei şi reumatismului, aterosclerozei, varicelor.
O cură cu păpădie proaspătă detoxifică şi regenerează ficatul. De asemenea, stimulează secreţia biliară şi este un excelent drenor, favorizând eliminarea acesteia. Păpădia, această plantă atât de modestă şi de neglijată de suferinzi, din neştiinţă, îţi poate fi de mare ajutor în caz de litiază biliară şi chiar poti scăpa de pietre cu ajutorul ei.
Una dintre cele mai răspândite plante din lume, brusturele, are proprietăţi antibacteriene, antifungice şi diuretice şi ajută la eliminarea toxinelor. Fitoterapeuţii din Europa, India, China şi din Japonia recomandă preparatele din brusture pentru proprietăţile detoxifiante în bolile de ficat, de rinichi şi de splină. De asemenea, brusturele reglează nivelul glicemiei, curăţă sângele de toxine şi acţionează ca un antibiotic, cu o eficienţă similară cu cea a penicilinei.
Armurariul este o plantă ţepoasă, de vreun metru înălţime, cu tulpini şi frunze de un verde şters, cu flori roşietice, care fac niste seminţe cu gust amărui. Acest scaiete este printre cele mai utilizate plante medicinale din lume. De ce? Pentru că în seminţele sale se ascund substanţe cu o extraordinară acţiune benefică asupra ficatului. În ţara noastră este plantă de cultură şi creşte în zone precum Dobrogea, Oltenia, în sudul Moldovei şi în zona Subcarpaţilor Sudici.
Seminţele de armurariu conţin silimarină formată din flavonide, silibină, silidianină, silicristină, betaină hcl, aminoacizi, glicină, cisteină, leucină, tiramină, acid glutamic, 1-2 aminobutiric, polihidroxil cromone, lipide, cu proprietăţi eupeptice, tonic amare, hepatoprotectoare; acţiunea de împiedicare a distrucţiei şi de reconstrucţie a celulei hepatice.
Efecte adjuvante:
- hepatoprotector (antioxidant, protejează membrana celulei hepatice, stimulează regenerarea şi reglează rata de distrugere a hepatocitelor) în: steatoza hepatică, hepatite virale şi alcoolice, ciroză, colestază, inflamaţii hepato-biliare, litiază biliară, encefalopatie hepatică
- coleretic (stimulează secreţia biliară) şi colagog (favorizeaza evacuarea bilei în duoden)
- reglează nivelul colesterolului hepatic şi biliar, reduce peroxidarea lipidică
- susţine activitatea ficatului în procesul de detoxifiere prin efect diuretic, diaforetic (sudorific), depurativ la nivel sanguin
- suport în chimio şi radioterapie
- antiinflamator
Mod de administrare:
Câte 1 capsulă de 2-4 ori/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!
Rating: Rău Bun
Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: